Foreningen

Foreningen “KRITI” er en non- profit forening, anerkendt af de danske og græske myndigheder og er medlem af GSGA (The General Secretariat for Greeks Abroad).

Foreningen “KRITI” har base i Danmark. Den har til formål at fremme medlemmernes og den danske befolknings interesse for den kretensiske kultur, herunder historie, daglige liv, produkter, turistiske muligheder osv. for derigennem at skabe forståelse og fremme samarbejdet mellem øens og Danmarks befolkning.

Foreningen “KRITI” har også som en prioritet at styrke båndene mellem de herboende kretensere og grækere generelt ved afholdelse af kulturelle arrangementer, fester og andre aktiviteter.

Foreningen “KRITI” optager som medlemmer grækere, danskere og andre nationaliteter, der holder af Kreta og Grækenland i al almindelighed.

Foreningen KRITIs generalforsamling for 2018 blev holdt søndag den 17. februar 2019. Efter generalforsamlingen og valget består den nye bestyrelse af:

Georges Vourexakis: formand
Athanasios Manioudakis: næstformand