Γενική Συνέλευση Παγκρήτιου Συλλόγου 2017

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Δανίας «Κρήτη» καλεί τα μέλη του στην ετήσια Γενική Συνέλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12:00
Grondalsvangets Skole, Rorsangervej 29, 2400 KBH NV

Στη συνέλευση θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη λειτουργία και τις μελλοντικές δραστηριότητες του Συλλόγου, και θα γίνουν οι αρχαιρεσίες για το νέο συμβούλιο. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό και απαραίτητο να παρευρεθούν όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, για να παρουσιάσουν τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους και να δώσουν βοήθεια και στήριξη στις αποφάσεις.
Επίσης για την καλή και δημοκρατική λειτουργία του Συλλόγου μας προτρέπουμε να δηλώσουν
την υποψηφιότητα για το νέο συμβούλιο και όσα από τα μέλη ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και να εργαστούν για το Σύλλογο.
Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που την ημέρα της Συνέλευσης έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους (100 DΚΚ) για το 2016. Τα μέλη που δεν έχουν πληρώσει ακόμη, μπορούν να πληρώσουν στον λογαριασμό του Συλλόγου: Nordea Bank reg nr 1345 kontonr 6888 637 212.
Επίσης μπορούν, αν θέλουν, να πληρώσουν την συνδρομή τους την μέρα της Συνέλευσης.Το καταστατικό μας δεν επιτρέπει στα συμπληρωματικά μέλη (ή φίλους ) του Συλλόγου να
εκλέγουν και να εκλέγονται. Είναι όμως όλοι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν στην Γενική
Συνέλευση. Την ημέρα της Συνέλευσης και κατά τη διάρκεια της, θα είναι δυνατή και η εγγραφή νέων μελών.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ
• Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης
• Έκθεση Δράσης 2016
• Οικονομικός Απολογισμός 2016, έγκριση Απολογισμού
• Συζήτηση πάνω σε τυχόν προτάσεις των μελών. Προτάσεις επί του καταστατικού θα πρέπει -σύμφωνα με το καταστατικό- να έχουν υποβληθεί το αργότερο έως την 29η Ιανουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου kritikossullogos@ kriti1.dk.
• Εκλογή πέντε μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου και ενός αναπληρωτή
• Εκλογή ενός ελεγκτή και ενός αναπληρωτή

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *